DANI ORAHA U SUHOPOLJU Sudjelujte u natjecanju u pripremi najbolje orehnjače i nizu drugih aktivnosti

Kulturna udruga KrEdA u suradnji s Turističkom zajednicom općine Suhopolje u subotu, 3. srpnja organizira prve Dane oraha u Suhopolju. Manifestacija će se održavati uz drvored oraha u Kolodvorskoj ulici od 16 sati.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje u natjecanju u pripremi najbolje orehnjače. Potrebno je okupiti tim od 3 osobe i prijaviti se putem maila [email protected] (poslati naziv tima, imena članova i kontakt telefon) ili mobitela 098 950 4559.

Svaki tim obavezan je ispeći jednu orehnjaču, a uz to i dodatno po želji slastice, jela ili pića od oraha te prigodno urediti i dekorirati štand. Svaki prijavljeni tim dobit će paket proizvoda potrebnih za izradu slastica, a za najbolji tim osigurana je i prigodna nagrada. Mjesta je ostalo za još samo nekoliko prijava tako da svoj mail pošaljite što prije!

Osim natjecateljskog dijela, sve posjetitelje očekuje zabavni sadržaj za sve uzraste, nastup Suhopoljskih tamburaša, degustacija pripremljenih slastica, napuhanac za djecu, tombola i još mnogo toga.

Manifestacija će se održavati na otvorenom, uz poštivanje svih epidemioloških preporuka.

(www.icv.hr, af)quicksquarenew 2021623102927969 Custom

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content