Dodijeljena javna priznanja zaslužnima za promicanje i razvoj općine Pitomača: Evo tko su dobitnici

U Domu kulture u Pitomači, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća. Svečana sjednica održana je uz nazočnost saborskih zastupnika Josipa Đakića i Vesne Bedeković, ravnatelja SAFU-a Tomislava Petrica, virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i njegovog zamjenika Marija Klementa, kao i domaćina, predsjednika Općinskog vijeća Pitomače Rikarda Bakana te načelnika općine Pitomača Željka Grgačića.

Zlatna plaketa “Grb općine Pitomača” dodijeljena je Nogometnom klubu Pitomača za trajni doprinos, promidžbu i iznimna postignuća u oblasti sporta kroz 100 godina organiziranog rada i postojanja nogometnog kluba.

32

Povelja općine Pitomača s likom Petra Preradovića dodijeljena je:

Čuvaricama kulturne baštine Kladare za osobit doprinos na očuvanju i promicanju kulturne baštine pitomačkog kraja i promidžbu općine Pitomača.

Centru za socijalnu skrb Virovitica za osobit doprinos i suradnju u djelokrugu socijalne skrbi na području općine Pitomača.

Mirjani Gomerčić iz Otrovanca za osobit doprinos na očuvanju i promicanju kulturne baštine pitomačkog kraja.

Marijanu Kovačiću iz Pitomače za osobit doprinos razvoju gospodarstva i suradnju u provođenju turističkih, kulturnih, sportskih i humanitarnih događanja na području općine Pitomača.

Siniši Špirancu iz Pitomače za osobit doprinos razvoju sporta na području općine Pitomače.

Marijanu Tržiću iz Grabrovnice za osobit doprinos razvoju sporta na području općine Pitomače.

Priznanje lika Petra Preradovića dodijeljeno je učenici završnog razreda Osnovne škole Petra Preradovića i učenici završnog razreda Srednje škole Stjepana Sulimanca, za izvrsne učeničke uspjehe.

U ime laureata, zahvalio se Denis Nemčević, predsjednik Nogometnog kluba Pitomača.

(www.icv.hr, ib, vpz.hr, foto: Foto Begović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content