“EUGENIJALCI – OSKAROVCI” Noa Jaković najbolji učenik Osnovne škole E. Kumičića Slatina, doznajte sve nagrađene

Jučer (petak) je tradicionalno posljednjeg dana škole Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina organizirala svečanost naziva “Eugenijalci – Oskarovci”, na kojoj su dodijeljena posebna priznanja i nagrade učenicima i učiteljima koji su svojim radom i ostvarenim rezultatima u protekloj školskoj godini pridonijeli ugledu i kvaliteti ove slatinske škole.

Za najboljeg učenika Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina proglašen je Noa Jaković, a cijelu manifestaciju vodile su ravnateljica Božica Majhen i pedagoginja Nataša Valinčić.

m_IMG_9768

Osim nagrade za najučenika škole izdvojit ćemo posebne nagrade koje su zavrijedili: za najučenicu posebnih odjela koju je dobila Tatjana Jutrašnjik, najsportaš je Noa Jaković, najsportašice Veronika Vilk, Tea Halužan i Tia Hršak, najzadrugari Dario Pekar i Karlo Šantak, najvolonter Tin Hršak, dok je nagrada za promicanje tolerancije i nenasilja završila u rukama Karle Mak.

Ove godine, inače osme po redu od kada se odvija ova manifestacija, nagrađeni učenici i učitelji, osim priznanja, dobili su i tzv. “Oskar znanja” koji je zajedno s učenicima na laserskoj gravirki dobivenoj kroz projekt “Still” izradio učitelj tehničke kulture Ivan Drokan.

Sve nagrađene pogledajte OVDJE.

(www.icv.hr, adf, dj, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content