FOTO Drugi dan Nogometne olimpijade u Gornjem Bazju: Virovitica druga, Bratstvo treće

Drugog dana ovogodišnje Nogometne olimpijade u Gornjem Bazju igrale su selekcije U-11.

Nakon napornog popodnevnog razigravanja po skupinama u poluzavršnicu su se plasirali prva ekipa Daruvara, koprivnički Slaven Belupo, Virovitica i domaće Bratstvo.
U susretu prvoligaških nada Slaven Belupa i domaćeg Bratstva gosti iz Koprivnice su dominirali i došli do uvjerljive pobjede od 5:0, međutim i domaći nogometaši su pokazali da se na njih u budućnosti može ozbiljno računati.

U ogledu Virovitice i Daruvara I rezultat je bio neizvjestan do posljednjeg sudačkog zvižduka. Na kraju je Virovitica došla do pobjede 3:2.

IMG_6197

Domaći igrači Škole nogometa općine Lukač, odnosno Bratstva iz Gornjeg Bazja u utakmici za treće mjesto s Daruvarom I poveli su 1:0. Nekoliko minuta prije kraja Daruvarčani su poravnali na 1:1, ali se domaća ekipa nije predavala i gotovo u posljednjoj minuti došla je do pobjede 2:1.

U finalnom meču Slaven Belupo je s dva brza zgoditka usmjerio utakmicu prema svojoj pobjedi. Do kraja Koprivničani su postigli još jedan pogodak i pobijedili s 3:0.

Medalje i pehare najbolji ekipama i pojedincima uručio je predsjednik Škole nogometa općine Lukač – Bratstvo Gornje Bazje Tomislav Živković.

IMG_6203

Momčad iz Koprivnice dobila je dva pehara, jedan za osvojeno prvo mjesto na turniru u nogometu, a drugi za ukupnog pobjednika u svim disciplinama.

Poredak:

1. Slaven Belupo
2. Virovitica
3. Bratstvo Gornje Bazje
4. Daruvar I

Uz njih su, na turniru su još igrali: Graničar Đurđevac, Bilogora 91′ Grubišno Polje, Suhopolje, No Limit, Škola nogometa Batrina, Pitomača i Daruvar II.

Najbolji vratar turnira: Josip Vidović ( Virovitica )
Najbolji igrač turnira: Jakob Tomac (Slaven Belupo)

Pobjednici u pucanju penala:

Matko Delonga, Lukas Tutić i Mihael Mihalek (Daruvar I)

Pobjednici u žongliranju:

Jakob Tomac i Niko Nestić (Slaven Belupo)

Pobjednici u preciznosti:

Leon Svat i Lovro Babić (Bilogora 91′ Grubišno Polje)

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content