FOTO Milanovački Sokol osvojio 9. Memorijal “Marijan Draganić Mrkva”: Denis Kovač najbolji strijelac, a Majer-Križ vratar

U nedjelju, 20. lipnja u Kapeli Dvoru odigran je 9. Memorijalni turnir “Marijan Draganić Mrkva”. Po prvi puta turnir je odigran u velikom nogometu.

U prvoj polufinalnoj utakmici županijski nogometni prvoligaš Bratstvo iz Gornjeg Bazja pobijedio je domaćeg županijskog drugoligaša Dinamo rezultatom 2:0. U drugom susretu milanovački Sokol bio je uvjerljiv svladavši Gradinu s visokih 6:0.

Susret za treće mjesto donio je ogled Dinama i Gradine. Gradina je u dva navrata imala minimalnu prednost (1:0 i 2:1), ali su domaći nogometaši na kraju došli do pobjede 4:2.

IMG_5762

U finalu između Bratstva i Sokola, igrači iz Gornjeg Bazja krenuli su visokim presingom i već nakon dvije minute poveli zgoditkom Dine Milinovića, na asistenciju Mihaela Viljevca. Do odlaska na odmor, na 1:1 poravnao je Denis Kovač sjajnim lobom preko Marija Maroševića na asistenciju Tina Szabe. U drugom dijelu obje momčadi su propustile po nekoliko prilika, da bi nekoliko minuta prije kraja svojim drugim zgoditkom na asistenciju istog igrača kao i kod prvog pogotka, Denis Kovač milanovačkoj momčadi donio pobjedu od 2:1 i prvo mjesto.

IMG_5801

U sastavu Bratstva igrala su po dva igrača Virovitice (Mario Marošević i Domagoj Vučemilović – Jurić), Podgorja (Luka Vukšić i Igor Potrata) te Suhopolja (Gabrijel Palčić) dok su redove Sokola pojačali braća Denis (Virovitica) i Sandi (Bilogora 91′ Grubišno Polje) Kovač te igrač Rezovca Gabrijel Nikolić.

Pehare najboljim momčadima i pojedincima predali su članovi obitelj Marijana Draganića Mrkve. Najbolji strijelac turnira bio je Denis Kovač, a za najboljeg vratara proglašen je Manuel Majer – Križ, obojica iz pobjedničkog sastava Sokola.

IMG_5856

Rezultati:

Polufinala:

Dinamo Kapela Dvor – Bratstvo Gornje Bazje 0:2
Sokol Milanovac – Gradina 6:0

Susret za treće mjesto:

Dinamo – Gradina 4:2

Finale:

Bratstvo – Sokol 1:2

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content