KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte komediju “Cruella” i horor “Prizivanja 3: Kriv je sotona”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

CRUELLA
-komedija, akcija

Petak, 04.06. u 18:30
Subota, 05.06. u 18:30
Nedjelja, 06.06. u 18:30

U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda. Ali njihov odnos pokreće niz događaja i otkrića koja će dovesti do toga da Cruella oslobodi svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica od Opaka.

UPOZORENJE: Neki svjetlosni efekti u filmu “Cruella” mogu utjecati na fotoosjetljive gledatelje. Film sadrži nekoliko scena s trepćućim svjetlima koje mogu utjecati na one koji su osjetljivi na fotoosjetljivu epilepsiju ili imaju druge fotoosjetljivosti.

Cijena ulaznice: 25 kuna

PRIZIVANJA 3: KRIV JE SOTONA
-horor

Petak, 04.06. u 21:00
Subota, 05.06. u 21:00
Nedjelja, 06.06. u 21:00

Prizivanja 3 otkrivaju zastrašujuću priču o teroru, ubojstvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istražitelje paranormalnog Eda i Lorraine Warren. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića i odvodi ih daleko od svega što su ikad prije vidjeli, te će se prvi put u povijesti SAD-a optuženi za ubojstvo braniti opsjednutošću demonom. Patrick Wilson i Vera Farmiga se vraćaju kao Ed i Lorraine Warren, ovog puta pod redateljskom palicom Michaela Chavesa.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content