Kvalifikacije za 1. HRL Sjever: Slatina remizirala s Đakovom, u susretu s Valpovkom odlučuje o svom statusu

Ovog vikenda igraju se kvalifikacijski turniri za popunu 1. hrvatske rukometne lige Sjever. Na turniru u Đakovu igraju Valpovka iz Valpova, Slatina i Đakovo.

U prvom susretu, koji je odigran u petak, 25. lipnja Đakovo je uvjerljivo svladalo Valpovku rezultatom 32:22.

Subota je donijela obračun glavnih favorita za plasman u 1. HRL Sjever, Đakova i Slatine. U prvih petnaest minuta momčadi su se izmjenjivale u minimalnoj prednosti. Do odlaska na odmor bolja je bila momčad Đakova, koja je u 25. minuti imala prednost od pet zgoditaka (14:9). Slatinčani su tu prednost uspjeli smanjiti u 30. minuti na 16:14. U drugom dijelu Đakovo u dva navrata ima +5 (21:16 i 22:17), ali se slatinski rukometaši ne predaju i od 53. do 57. minute su u prednosti. U posljednjoj minuti momčad Đakova ponovno ima prednost od jednog zgoditka (29:28), ali u posljednjim trenucima Slatinčani poravnavaju na 29:29.

Danas (nedjelja) igraju Slatina i Valpovka. Slatina bi se pobjedom od 11 pogodaka razlike plasirala u 1. HRL Sjever.

Slatina: Lovro Frajhaut, Nikola Brnada, Ivan Repić 6, Dino Majstorović, Ivan Berkec, Luka Miličić, Domagoj Bot 2, Igor Dragojević 2, Antonio Butorac, Ivan Lukac, Fran Čurić 8, Matija Lisinski 4, Benjamin Hankić 6 (5), Bojan Bočkaj i Martin Lukac 1. Trener. Viktor Frajhaut.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content