Memorijalni turnir “Milić – Raptavi” u Vukosavljevici: Drava iz Terezinog Polja do naslova, Dean Mioljević najbolji strijelac

Na nogometnom igralištu u Vukosavljevici u nedjelju, 27. lipnja odigran je Memorijalni nogometni turnir “Milić – Raptavi”. Na turniru su sudjelovale tri momčadi: Turnašica, Drava iz Terezinog Polja i domaća Mladost.

Prva utakmica donijela je susjedski derbi između vukosavljevačke Mladosti i Turnašice. Obje momčadi su imale nekoliko prilika za zgoditak, od kojih je domaća jednu realizirala i došla do minimalne pobjede od 1:0.

IMG_7022

Nakon kraće pauze svoju utakmicu su odigrali Drava iz Terezinog Polja i Turnašica. Na početku su obje momčadi propustile po dvije izgledne prilike, da bi s tri svoja pogotka Dean Mioljević donio pobjedu momčadi iz Terezinog Polja. Susret je završio rezultatom 3:1.

U posljednjem susretu Drava je svladala domaću Mladost rezultatom 4:1, što joj je donijelo naslov osvajača turnira. Momčad Turnašice, koja je bila prošlogodišnji pobjendik, nije uspjela obraniti naslov ovog memorijala.

IMG_7079

Pehare pobjedničkoj momčadi uručio je načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler. Drugoplasiranoj domaćoj Mladosti pehar je predao predsjednik kluba Branko Sabolić, dok je pehar trećeplasiranoj Turnašici uručio Zlatko Maraković.

Pokal za najboljeg strijelca Deanu Mioljeviću, koji je na turniru za pobjedničku momčad Drave postigao četiri zgoditka, uručila je Ana Milić Šelember.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content