Ninčević se vratio s “utakmice života”, Papuk kompletan na gostovanje u Cvetkovec kod Tehničara

Nogometaši orahovačkog Papuka danas (subota) u 18 sati igraju pretposljednje kolo play offa za prvaka 3. HNL Sjever i to u Cvetkovcu protiv domaćeg Tehničara.

Kako su rekli iz Uprave kluba, cilj za ovu sezonu je ostvaren, ušlo se među šest najboljih momčadi lige i svaki dobar rezultat je samo bonus na uspješnu sezonu.

-Dva kola koja su pred nama želimo odraditi što je bolje moguće, ostvariti što bolje rezultate. U Cvetkovec idemo kompletni, vratio nam se Domagoj Ninčević nakon uspješnog nastupa u “Utakmici života”, u pogonu je ponovno i Benjamin Radinković, tako da je cijela momčad na raspolaganju – kaže sportski direktor Papuka Miroslav Jockov.

Trener Martin Majdenić zadovoljan je s kompletnim kadrom te naglašava kako Papuk ide opušteno i bez pritiska, ali hrabro i odlučno pokazati koliko vrijedi.

-Ova ekipa ima ogroman potencijal i to smo dokazali u velikom dijelu sezonu. Drago mi je da smo ova dva posljednja kola u punom sastavu i da ovu uspješnu sezonu odradimo svi zajedno. Ako bi uz to došao i dobar rezultat tim bolje. Tehničar je jako dobra momčad, kao uostalom i svaka u ovom play offu i samo čvrstim pristupom i momčadskim duhom možemo odnijeti čak i puni plijen iz Cvetkovca – rekao je Majdenić.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content