Objavljen Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih VPŽ

Odbor za izbor i imenovanja Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije objavio je Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije. Savjet mladih Virovitičko-podravske županije savjetodavno je tijelo Županije kojemu je cilj sudjelovanje mladih u razvoju javne politike za mlade na području županije.

Savjet mladih ima jedanaest članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika. Članove Savjeta mladih i njihove zamjenike bira Županijska skupština Virovitičko-podravske županije na razdoblje od tri godine. Rok za isticanje kandidatura, odnosno dostavu prijedloga je 20 (dvadeset) dana od dana objave poziva na mrežnoj stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr

Kandidature s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju se na adresu: Virovitičko-podravska  županija, Odbor za izbor i imenovanja Županijske skupštine, Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica s naznakom „ Prijedlog kandidature za izbor člana i zamjenika člana Savjeta mladih Virovitičko-podravske  županije“. Cjelokupan tekst Javnog poziva možete preuzeti OVDJE. (vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content