Odigran ALL STAR lige M-19: Virovitički košarkaši Fuis i Ferenčević najefikasniji ligaški tricaši

Prošlog vikenda održan je košarkaški ALL STAR susret selekcije lige M-19 i prvaka regije Sjever, KK Podravca iz Virja.

U selekciju lige iz Košarkaškog kluba VIRKA Virovitica pozvani su Nikola Ferenčević i Petar Fuis što je vrlo poticajno za ove mlade košarkaše, kao i Košarkaški klub VIRKA koji je unatoč pandemiji i svim problemima oko održavanja treninga pa i utakmica završio na petom mjestu.

Treba svakako napomenuti da su u navedenom juniorskom godištu bili najmlađa ekipa koja je nastupala s igračima od dvije do četiri godine mlađim od svojih protivnika. Unatoč tome, iz ekipe KK VIRKA su igrači nakon odigranih svih utakmica u sezoni 2020./2021. postigli zapažene pojedinačne rezultate: Nikola Ferenčević s ubačenih 170 koševa peti je igrač na listi strijelaca, dok su po ubačenim tricama uzeli prvo i drugo mjesto u konkurenciji svih ekipa-igrača na regiji.

Petar Fuis s 23 trice i Nikola Ferenčević s 19 trica najefikasniji su u ligi po ubačenim tricama tijekom odigranih utakmica. Svi igrači zaslužuju pohvale za redovno treniranje i igranje u takvim uvjetima i uz prekide uslijed COVIDA i samoizolacije kroz koje su prošli u proteklih šest mjeseci.

-Nadamo se da će se sve vratiti u normalno stanje prije početka nove sezone početkom jeseni te da će mladi igrači pokazati da se na njih može ozbiljno računati i u seniorskom sastavu s obzirom na njihovu volju i zalaganje – poručuju iz KK VIRKA.

(www.icv.hr, mš, KK VIRKA)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content