Odigrana humanitarna utakmica veterana FEŠK-a i hrvatske reprezentacije svećenika za Udrugu “Prijateljstvo”

Na igralištu Športsko-rekreacijskog centra “Marko Bilandžić” u Feričancima odigrana je donatorska revijalna utakmica između Veterana Nogometnog kluba “FEŠK” Feričanci i hrvatske reprezentacije svećenika.

Utakmica je bila humanitarnog karaktera jer će cjelokupan iznos od prikupljenih donacija biti utrošen za kupnju nove opreme, točnije novog namještaja za Udrugu učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” Feričanci.

Humanitarka Fericanci 2

-Kupnjom novog namještaja će djeca, učenici, učenici s teškoćama i mladi imati bolje uvjete za provođenje aktivnosti. Udruga zahvaljuje veteranima, svećenicima, volonterima, klubu NK “FEŠK” Feričanci i Općini Feričanci, načelniku Marku Kneževiću kao i župniku Župe Duha Svetoga u Feričancima Anti Iviću na svesrdnoj i velikoj podršci, a veliko hvala mještanima Feričanaca koji su došli podržati ovu humanitarnu akciju te naravno od srca hvala hrvatskoj reprezentaciji svećenika koja je svojim dolaskom i utakmicom dala poseban štih ovoj lijepoj priči – riječi su predsjednika Udruge “Prijateljstvo” Alena Dade.

(www.icv.hr, vg)

Humanitarka Fericanci 3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content