Održana skupština Udruge umirovljenika Milanovac: Novi predsjednik Antun Han

U srijedu, 23. lipnja navečer u društvenom domu u virovitičkom prigradskom naselju Milanovcu održana je skupština mjesne Udruge umirovljenika.

Usvojena su izvješća o radu, financijsko izvješće te izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu. Prošla godina bila je specifična zbog pandemije koronavirusa, ali je usprkos tome Udruga nastavila s aktivnošću, koliko su joj to epidemiološke prilike dozvoljavale. Jednoglasno je prihvaćana neopoziva ostavka dosadašnjeg predsjednika Stjepana Viraga.

– Bilo je lijepo prošlih godina s vama, ali postepeno dolazi do zamora materijala i raspada.  Ja ne želim da se meni to dogodi pa sam se odlučio povući s predsjedničke pozicije – objasnio je svoj postupak dosadašnji predsjednik Virag.

Ostavka je jednoglasno usvojena, a na prijedlog Izvršnog odbora za novog predsjednika predložen je dosadašnji tajnik Antun Han, koji je također jednoglasnom izabran na funkciju predsjednika.

IMG_6220

– Nastojat ćemo se ponovno redovito okupljati i družiti se, ako nam to omoguće epidemiološke prilike, a vjerujem da ćemo vrlo brzo moći ponovno početi s probama našeg  KUD „Matica“- naglasio je u svom programu rada za 2021. godinu novoizabrani predsjednik Han.

Ostavke na mjesta u Izvršnom dobru su podnijeli Stjepan Virag i Bogdanka Virag, a umjesto njih za nove članove Izvršnog odbora izabrani su Ivan Kovač i Slobodan Milaković. 

– Nadam se da će udruga umirovljenika nastaviti plodnu suradnju s Mjesnim odborom – između ostalog u pozdravnoj riječi rekla je Željka Francetić, predstavnica Mjesnog odbora Milanovac na sjednici skupštine.

Rad skupštine i Udruge umirovljenika Milanovac pohvalio je i Miroslav Feketija, predsjednik NK „Sokol“ Milanovac.

Nakon skupštine svi sudionici skupštine su otišli položiti bukete i zapaliti lampione na spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima u centru Milanovca.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content