OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE ŠPIŠIĆ BUKOVICA Za predsjednicu Vijeća izabrana Sanja Stubičar, a potpredsjednika Marijo Komar

U društvenom domu u Špišić Bukovici sinoć (ponedjeljak) je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Špišić Bukovica u novom sazivu. Sjednicu je otvorio pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela općine Špišić Bukovica Tomislav Obrovac. U nastavku sjednice svi vijećnici su svečano prisegnuli, a potom je za predsjednicu Općinskog vijeća izabrana je Sanja Stubičar i za potpredsjednika Marijo Komar.

U Općinsko vijeće ušlo je 9 vijećnika HDZ-a i to: Tihomir Majstorović, Vesna Posavac, Sanja Stubičar, Josip Toljan, Dijana Rokinger, Marijo Komar, Marija Janković, Darko Bartolić, Marija Komar, a iz Koalicije Zelena lista – Domovinski pokret 4 vijećnika: Antun Rohtek, Slavko Majstorović, Miroslav Čor, Dijana Matuzalem.

IMG 20210531 200445 Custom

Svim vijećnicima, kao i novoizabranoj predsjednici i potpredsjedniku Vijeća čestitao je načelnik Hrvoje Miler kojemu je ovo treći mandat.

– Čestitam svim vijećnicama i vijećnicima na izboru i nadam se dobroj suradnji na korist cijele općine Špišić Bukovica. Posebnu čestitku upućujem novoj predsjednici Vijeća Sanji Stubičar, kao i potpredsjedniku Mariju Komaru koji će vjerujem opravdati ukazano povjerenje vijećnika. Ispred nas je novo i važno razdoblje gdje nas očekuju brojni projekti važni za daljnji razvoj općine koji smo već započeli u proteklom razdoblju, a svojim radom nastojat ćemo opravdati povjerenje naših sumještana – poručio je načelnik Miler. 

(www.icv.hr, žđl)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content