Ovog vikenda završava nogometna sezona za pionire: Kod uzrasta U-13 igraju se susreti posljednjeg 18. kola

Utakmicama 18. kola kod uzrasta U-13 ovog se vikenda završavaju natjecanja pionira. Svoje posljednje utakmice za ovu sezonu već su odigrali orahovački Papuk, Mikleuš, čačinačka Mladost i Graničar Bušetina, koji su na terene istrčali jučer (četvrtak).

Papuk je s visokih 20:2 slavio na domaćem terenu protiv Mikleuša. Sedam pogodaka postigao je Vito Jović, nešto manje uspješan bio je Emanuel Jurlina koji se u strijelce upisao pet puta. Tri gola dodao je Alen Jakočić, jedan manje postigao je Tadeo Pranjić, dok su po jedan gol upisali Roko Rađenović, Marko Bučanac i Patrik Barić. Poraz Mikleuša svojim su golovima ublažili Lana Trupina i Mauro Butorac.

Nogometaši Graničar Bušetine poraženi su u Čačincima od Mladosti 6:2. Toma Matešić i Ilija Cingel doveli su domaći sastav u prednost od 3:0 nakon 32. minute igre, dok je minutu kasnije smanjio Mateo Jagić. Nova dva pogotka Matešića i jedan gol Leona Goluske bili su dovoljni za visoku prednost od 6:1, a konačan rezultat susreta postavio je Siniša Martinušić.

Sutra (subota) će se odigrati preostale utakmice posljednjeg kola, a sastaju se Munja i Podgorje, Rezovac i Bilogora 1947. te Gradina i Virovitica. Svi susreti na rasporedu su od 11 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content