Pemperovi igrači u seriji pozitivnih rezultata dočekuju Predavčane

U četvrtak, 3. lipnja u 17 sati i 30 minuta igraju se susreti 28. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Nogometaši Slatine koji su u odličnoj seriji pozitivnih rezultata na svom terenu stadiona Antuna Tone Butorca ugošćuju Dinamo iz Predavca.

Slatinčani su u proteklih šest prvenstvenih utakmica imali tri pobjede i tri remija, dok je Dinamo istovremeno zabilježio tri pobjede, jedan remi i dva poraza.

Predavčani su peti na tablici s 45 bodova, koliko imaju trećeplasirana koprivnička Tehnika i kloštranska Mladost, dok je Slatina deveta s 33 osvojena boda.

Trener Slatine Damir Pemper ne može računati na kartoniranog Marina Vukomanovića, koji je prošle nedjelje u dvije minute dobio dva žuta kartona, dok stručni stožer Dinama nema takvih problema.

Međutim Slatina je u proteklih mjesec dana pokazala da se na “muci poznaju junaci”. U većinu utakmica su ulazili s “pokrpanim” sastavom, ali su voljom i htijenjem dolazili do vrijednih bodova. U klubu su uvjereni da se njihov pozitivan niz može nastaviti i ovog četvrtka.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content