SUHOPOLJU SAMO BOD Pogodak Hudoletnjaka nije bio dovoljan za pobjedu Grofova

Iako smo današnji (četvrtak) susret najavljivali kao dobru priliku za povratak pobjedama, nogometaši Suhopolja iz Daruvara se vraćaju sa samo jednim osvojenim bodom. Isti problem ponavlja se iz utakmice u utakmicu, nedovoljan broj igrača za kvalitetnu rotaciju, što je zasigurno jedan od glavnih razloga za nešto lošije rezultate u posljednje vrijeme.

Iako su poveli u 15. minuti utakmice pogotkom Tonija Hudoletnjaka, veselje na klupi Grofova, na kojoj je po prvi puta sjedio novi trener Samuel Spudić, nije dugo trajalo. Svega sedam minuta kasnije izjednačio je Karlo Ivančić, a iako se činilo kako bi do isteka 90. minute moglo bit još pogodaka, mreže su mirovale.

Kako je spomenuto, i danas je bilo dosta problema prilikom sastavljanja momčadi. Iz zapisnika je izostao kapetan Egri, obrana je bila oslabljena zbog izostanka Alena Hodaka, već duže vrijeme u zapisniku nema Luke Čubelića, a u posljednjih nekoliko susreta nema niti veznjaka Jagarinca.

Sve je to dovelo do tek desete pozicije ”žuto-zelenih” s kojom zasigurno ne mogu biti zadovoljni, budući da su kroz sezonu brojnim dobrim igrama pokazali da mogu pobijediti bilo koga te da zaslužuju biti pri samom vrhu.

Priliku za popravak imat će ove nedjelje kada će u posljednjoj domaćoj utakmici sezone dočekati momčad Graničara iz Legrada.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, arhiv)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content