Susretima između čačinačke Mladosti i Voćina, odnosno Papuka i Sloge, službeno se završava juniorsko natjecanje

blank
foto: facebook, NK Sloga Zdenci

Iako smo prvake već doznali, do službenog završetka juniorskog natjecanja preostale su još dvije utakmice, obje u skupini Slatina-Orahovica. Riječ je o susretima zaostalih kola, a prva od njih odigrat će se već sutra.

Čačinačka Mladost na svom će terenu ugostiti drugoplasirani Voćin, a niti jednoj od momčadi rezultat ne igra preveliku ulogu, barem što se pomaka na tablici tiče. Mladost će ovu sezonu u svakom slučaju završiti na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, dok će Voćin eventualnom pobjedom poboljšati konačnu ”sliku” i smanjiti zaostatak za prvacima iz Sladojevaca na pet bodova.

S druge strane, Papuk i Sloga u izravnom će dvoboju odlučivati o tome koja će momčad zauzeti četvrto mjesto konačnog poretka. U boljoj situaciji se nalazi orahovački klub koji trenutno drži spomenutu poziciju s jednim bodom ”viška”, a prednost im je i to što će se utakmica odigrati na njihovom terenu. Ipak, dečki iz Zdenaca u prvom su međusobnom dvoboju slavili s visokih 11:0, a hoće li sličan rezultat ponoviti ostaje nam za vidjeti.

Obje utakmice na rasporedu su od 18 sati. Mladost i Voćin snage će odmjeriti sutra (četvrtak), dok će se utakmica između Papuka i Sloge odigrati tri dana kasnije (nedjelja).

(www.icv.hr, mra)