U Bereku predstavljen novi trener Stjepan Pleše, koji bi Graničar Bušetinu trebao voditi u 4. ligi

U županijskom nogometnom prvoligašu Graničar Bušetini u ovu sezonu ušli su s velikim ambicijama. Cilj je bio prvo mjesto međutim tijekom sezone Sloga iz Zdenaca je odmakla i zasluženo osvojila naslov prvaka. To nije obeshrabrilo vodeće ljude kluba iz bušetinskog Bereka.

Do kraja natjecanja uspjeli su se izboriti za drugu poziciju koja im je otvorila mogućnost plasmana u 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Iskoristili su tu mogućnost i prijavili se za napredovanje u viši rang.

Nakon odlaska trenera Samuela Spudića krenuli su u potragu za novim strategom. Gotovo sve posljednje prvenstvene utakmice Graničar Bušetine gledao je trener Stjepan Pleše, stoga nije bilo iznenađenje u nedjelju, 13. lipnja, kada je nakon posljednje prvenstvene utakmice predsjednik kluba Luka Brlas igračima predstavio upravo njega kao novog trenera seniorske momčadi.

– Ovdje ima igrača koji ne samo da su igrali u 4. već i u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi, te su svjesni da se rad mora podići na puno višu razinu. U planu je i osvježenje igračkog kadra s kvalitetnim igračima – najavio je novi trener Stjepan Pleše.

Iz kluba su nagovijestili da će već idućih dana potpisati prva igračka pojačanja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content