U slatinskom Hrvatskom domu održana redovna godišnja izvještajna skupština Udruge ratnih veterana Hrvatski domobran Slatina

Udruga ratnih veterana Hrvatski domobran Slatina, jučer (petak) je u Hrvatskom domu u Slatini održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Na samom početku pozdravne riječi članovima udruge te gostima uputio je predsjednik Hrvatskog domobrana Slatina Ivan Levar, nakon toga prepustivši skupštinu u ruke voditeljstvu skupštinu koje je predvodio Radenko Pavić. Podneseno je izvješće o radu u proteklom periodu te financijsko izvješće za isto, kao i plan rada za naredni period i financijski plan.

Na skupštini, osim članova, nazočili su i gosti predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš, predsjednik Udruge maratonaca VPŽ ”Glasnici istine” Pavo Tutenov, predsjednik Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Slatina-Orahovica Tomo Grahovac, te zamjenik gradonačelnika Slatine i predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić. Svi oni su pozdravili dugogodišnji predani rad Udruge Hrvatski domobran Slatina, a koji se temelji na očuvanju sjećanja na nevine hrvatske žrtve 2. Svjetskog rata i poraća kao i Domovinskog rat, dodavši da će uvijek imati punu potporu njihovih udruga.

(www.icv.hr, adf, dj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content