“UTAKMICA ŽIVOTA” Petrinić ispao unatoč pogotku, Dijanešić i Ninčević na korak do završne bitke

Nogometno-zabavni show “Utakmica života” koji se odvija u Opatiji u jednom od najboljih nogometnih kampova u Hrvatskoj, definitivno je privukao interes javnosti. Prije nekoliko dana pisali smo o trojici nogometaša s područja Virovitičko-podravske županije koji su ostali u užem izboru, odnosno među trideset najboljih koji se pripremaju za “utakmicu života”, susret s hrvatskom U-20 reprezentacijom koji se igra 2. lipnja u Gorici.

Nažalost, iz “utrke” je ispao Karlo Petrinić (NK Graničar Bušetina) unatoč vodećem pogotku u posljednjoj trening utakmici protiv djelatnika opatijskog hotela Liburnia. Domagoj Ninčević (NK Papuk Orahovica) i Benjamin Dijanešić (NK Slatina) na korak su do velike utakmice u kojoj će najbolji igrač osvojiti glavnu nagradu, a to je jednogodišnji ugovor s hrvatskim prvoligašem Goricom i veliku priliku za napredak u karijeri.

S obzirom da kandidati showa ne smiju davati nikakve izjave za medije, a ranije snimljene emisije emitiraju se naknadno, teško je doći do svježih i detaljnih informacija.

Jedno znamo sigurno. Danas (utorak) u 20.05 na rasporedu je i posljednja emisija u kojoj ćemo doznati konačan popis putnika za bitku iz koje će samo jedan izaći kao pobjednik i time postati nogometni profesionalac. Sutra (srijeda) u 20.05 na HTV-u 2 počinje uvodna emisija, a “krunu” projekta, utakmicu izabranika Aljoše Asanovića i njegovog stožera protiv hrvatske reprezentacije možete pratiti u izravnom prijenosu od 20:15.

(www.icv.hr, ts, foto: screenshot, youtube.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content