Virovitičke mažoretkinje nakon 15 mjeseci putuju na Državni turnir u velikim formacijama i Open Cup

Virovitičke mažoretkinje, sutra (subota) odlaze na Državni turnir u velikim formacijama te Open Cup u Zagreb. Natjecanje je to koje se održava prvi puta od početka epidemije. Zadnje natjecanje na kojem su sudjelovale bio je Državni turnir u solo formacijama, koji je bio 23. veljače 2020. u Čazmi gdje su otplesale 25 koreografija, a osvojile 22 medalje: 11 zlata, 7 srebra i 4 bronce.

– S tim koreografijama trebale smo se natjecati na Europskom prvenstvu u Mariboru koje je nažalost odgođeno za 2022., kao i Svjetsko prvenstvo u Almatyu, Kazakhstan. Na ovom Državnom turniru u velikim formacijama natječu se naše kadetkinje s velikom formacijom pom pon. Na Open Cupu natječemo se sa svim koreografijama sa zadnjeg Državnog turnira u solo formacijama jer smo u to uložile maksimalan trud i ljubav – kaže trenerica i predsjednica Virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec.

Tijekom epidemije, Virovitičke mažoretkinje su sudjelovale na dva Međunarodna Online natjecanja gdje su također pokazale izvrstan uspjeh osvojivši 3 zlata, 5 srebra i 4 bronce.

mazoretkinje 4

– U 2021. godini obilježavamo našu 15. godišnjicu rada za što smo pripremile pregršt iznenađenja, kako za naše članice, tako i za sve naše sugrađane, a uskoro ćemo objaviti više informacija.

Tijekom epidemije nismo odustajale ni sekunde od našeg rada, trenirale smo online kada to nije bilo moguće uživo, a čim nam je bilo omogućeno treniranje vani ili u dvorane, tako smo i mi počele sa treninzima uživo. Sretni smo što su naši sugrađani i tijekom ove epidemije vidjeli da neumorno radimo te nam se pridružilo i novih članica zbog čega smo zaista sretni jer ljudi prepoznaju naš rad, trud i uspjehe.

Vjerujemo da se s ovim natjecanjem počinjemo vraćati u ona lijepa vremena prije epidemije – poručila je Kranjec.

(www.icv.hr, nk)

mazoretkinje 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content