”Prijatelji” iz Virovitičko-podravske županije pokazali vrhunski nogomet na jakim malonogometnim turnirima u Kaptolu i Jakšiću

Nakon završene naporne nogometne sezone, na inicijativu roditelja iz Virovitičko-podravske županije ekipa nogometnih zaljubljenika i trenera složila je malonogometnu ekipu koja je nastupala na dva jaka turnira u Kaptolu i Jakšiću gdje je postigla odlične rezultate.

– Cilj okupljanja momaka iz raznih klubova i gradova Virovitice, Orahovice, Mikleuša, Nove Jošave i Đurđenovca bilo je stvaranje novih prijateljstava i druženje, a polučili smo i izuzetno dobre rezultate. Na oba turnira osvojilo smo drugo mjesto u jakoj konkurenciji klubova s područja Požege, Pakraca, Slavonskog Broda i drugih. U Kaptolu smo imali i najboljeg igrača turnira Davida Kalema, a u Jakšiću vratara Matiju Šandrka. Ekipa je nastupila u sastavu: Roko Gojmerac Matija Šandrk Matej Grahovac, Luka Knežević, Petar Ključec, Ivano Horvat, Roko Santro, Luka Keleković, Tin Grdić, Antonio Trupina, David Kalem, David Šalek, Patrik Sertić, Karlo Jurjević i Vito Jović. Čestitke svima na ovoj jednoj sjajnoj prijateljskoj priči, a na kraju krajeva, na turnirima je ekipa i nosila naziv “Prijatelji”– kaže jedan od voditelja ekipe Dino Grdić.   

gjhgv

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content