Nogometnim turnirom završen 25. Memorijal ”Ivica Filković i Perica Sabo”: Nogometaši Slatine u finalu bolji od Mladosti iz Bakića

U sklopu 25. Memorijala ”Ivica Filković i Perica Sabo”, u sjećanje na dvojicu hrvatskih vitezova koji su svoje živote izgubili braneći Hrvatsku, jučer je (nedjelja) u Kozicama, na stadionu koji nosi ime upravo te dvojice nezaboravljenih i neprežaljenih mladih junaka, održan nogometni turnir. Prije početka natjecanja sve je nazočne u ime domaćina pozdravio predsjednik NK Kozice Damir Parc koji je ujedno otvorio turnir.

IMG_1063-CustomNa turniru snage su odmjerile nogometni klubovi Mladost iz Bakić, Kozice, Dinamo Četekovac i Slatina. Prvo mjesto pripalo je četvrtoligašu iz Slatine, drugi su bili nogometaši Bakića, treći Dinamo Četekovac, a četvrti Kozičani.  

Trener pobjedničke ekipe Damir Pemper bio je zadovoljan viđenim na terenu od strane svojih pulena.

IMG_1119-Custom– S obzirom da je ovo tek druga pripremna utakmica, mogu reći kako sam zadovoljan prikazanom igrom mojih igrača budući da su ispunili sve što sam od njih tražio na terenu. Bitno da smo imali igru, dominirali smo na terenu u obje odigrane utakmice, kontinuirano smo napadali, a to je ono što ja tražim od momčadi. Igrači koji su nam se pridružili za ovu sezonu odradili su svoj posao vrlo dobro, što se od njih i očekivalo- rekao je nakon osvojenog turnira trener Pemper.

IMG_1156-CustomPehare ekipama zajednički su uručili zamjenik slatinskog gradonačelnika Ilija Nikolić, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Slatine Miran Janečić, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Kozice Dario Medved i predsjednik Nogometnog kluba Kozice Damir Parc.  

Na turniru su pravdu dijelili Loparac, Rakitničan, Kokorić, Sertić i Jozić.

Ovogodišnji Memorijal ”Ivica Filković i Perica Sabo” organizirali su NK Kozice i VMO Kozice uz potporu Grada Slatine.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content