Dobri rezultati virovitičkih plivača i plivačica na Reginalnom prvenstvu u Sisku: Sara Marinović ostvarila svoja najbolja vremena u dvije kategorije

Iako medalja nije bilo, plivači i plivačice PK Virovitica i dalje pokušavaju ostvariti vlastite rekorde u pojedinim disciplinama što nije nimalo lako. Posljednjih mjeseci broj plivačkih treninga sveo se na minimum, no virovitički plivači ne odustaju.

Da bi dobrih rezultata u nastavku trebalo biti, pokazalo se na Regionalnom prvenstvu u Sisku gdje su nastupili Zara Majetić, Ivan Iličić, Marija Iličić, Sara Marinović, Marisela Zubić i Bruna Majetić.

Zara Majetić je u kategoriji mlađih juniorki najbolje plasirana u disciplini 400 metara slobodno s 18. mjestom, Ivan Iličić u mlađim juniorima najbolje se plasirao na 100 metara leptir osvojivši 23. mjesto, dok je njegova sestra Marija došla do 10. mjesta u istoj disciplini.

Sara Marinović je prvi put nastupila na Regionalnom prvenstvu ostvarivši svoja najbolja vremena u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara leđno. U konkurenciji mlađih kadetkinja Marisela Zubić doplivala je do 13. mjesta u disciplini 50 metara prsno, dok je Bruna Majetić zauzela 10. mjesto u istoj disciplini.

(www.icv.hr, PK Virovitica, foto: facebook, PK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content