„Dok nas smrt ne rastavi“ i „Space Jam: Nova Legenda – Sink“ ovoga vikenda u kinu PARK Virovitica

Ovoga vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 17.srpnja u 19 sati, možete pogledati horor/triler „Dok nas smrt ne rastavi“.

Izvorno ime: Till Death
Redatelj: S.K. Dale
Žanr: horor, triler
Uloge: Megan Fox, Callan Mulvey, Eoin Macken, Aml Ameen
Trajanje filma: 88 min
Godina: 2021
Država: SAD
Sadržaj filma: Emma (Megan Fox) se nalazi u ustajalom braku s Markom koji ju za 10. godišnjicu braka vodi do njihove osamljene kućice na jezeru na romantičnu večeru. Sljedećeg jutra nađe se vezana lisicama za Markovo mrtvo tijelo. Ne znajući tko je ubio Marka, zarobljena i izolirana u gluho doba zime, Emma saznaje da je ovo samo početak Markova uvrnutog plana. Kako bi preživjela mora se boriti protiv unajmljenih ubojica koji je žele ubiti.

1.7.2021 9 49 42 Till death HR

A u nedjelju, 18.srpnja u 17 sati, pogledajte još jedan igrano-animiranu avanturu sinkroniziranu na hrvatski jezik „Space Jam: Nova Legenda“.

Izvorno ime: Space Jam: A New Legacy
Redatelj: Malcolm D. Lee
Žanr: igrano – animirana avantura
Uloge:
Trajanje filma:
Godina: 2021
Država: SAD
Sadržaj filma: Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bugsa, Lolu i cijelu bandu notorno nediscipliniranih Looneyja Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti.

17.6.2021 13 33 17 Space jam HR novi 1

(www.icv.hr, Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content