FOTO Armani naslovom potvrdio igračku kvalitetu na malonogometnom turniru Srpnica 2021.

Na nogometnom terenu u bušetinskom Bereku u sklopu proslave Dana općine Špišić Bukovica, a povodom mjesnog blagdana Srpnice, odigran je malonogometni turnir na kojemu je sudjelovalo deset ekipa s igračima od Orahovice pa sve do Pitomače.

U prvom dijelu momčadi su, igrajući jednostruki bod sustav, bile podijeljene u dvije skupine po pet. Po četiri najbolje ekipe iz svake skupine plasirale su se u četvrtzavršnicu.

Armani, momčad sastavljena od kvalitetnih igrača iz nekoliko klubova s 5:0 je svladala momčad Gemišt, koja je bila sastavljena od domaćih igrača. Pitomačka Duga, za koju su igrali mladi igrači Pitomače svladala je OPG rezultatom 4:2. Slatina, za koju su igrali mladi igrači MNK Slatine bila je bolja od Virovitice, koju su činili juniori i kadeti NK Virovitice rezultatom 4:0. Najuzbudljivije je bilo u susretu gradinskog Dolara i Mystica iz Virovitice. Završilo je 2:2, a u izvođenju penala uspješnija je bila ekipa iz Gradine.

IMG_8074-Custom

U prvom polufinalu Armani je pobijedio Dolar rezultatom 3:1, dok je u drugom Slatina svladala Dugu 2:1.

Utakmica za treće mjesto između Dolara i Duge završila je u regularnom dijelu bez pobjednika, pa se prišlo izvođenju penala u čemu je Dolar bio uspješniji zahvaljujući odličnim obaranama Lea Kirina.

U finalu je do izražaja došlo iskustvo igrača Armanija, kako smo ranije rekli ekipe sastavljene od igrača iz nekoliko kvalitetnih klubova (Papuk, Sloga Zdenci, Rezovac i Graničar Bušetina). S 3:0 bili su bolji od mlade momčadi Slatine.

IMG_8087-Custom

Najbolji strijelac turnira bio je Dorian Bogati, koji je igrao za Slatinu. Za najboljeg vratara proglašen je Renato Lukaček, a za najboljeg igrača Karlo Petrinić, obojica iz pobjedničke momčadi Armani.

Nagrade momčadima i pokale najboljim pojedincima podijelio je predsjednik NK Graničar Bušetine Luka Brlas. Na turniru je bilo desetak trenera obližnjih klubova očito u potrazi za igračkim pojačanjima.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc i L. Vukšić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content