ICV RADIO VIROVITICA Najslušaniji u Virovitičko-podravskoj županiji i gradu Virovitici, a slušanost značajno porasla i na području cijele Hrvatske

Program ICV Radija Virovitice i dalje je, kao i niz prethodnih godina, najslušaniji radijski program na području Virovitičko-podravske županije, a ICV Radio Virovitica je danas među 60 najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj.

Lidersku poziciju ICV Radija Virovitice, prije svega na svom koncesijskom području, potvrdilo je i nezavisno istraživanje agencije Defacto, prema kojemu je u drugom kvartalu 2021. godine program ICV radija na području Virovitičko-podravske županije zabilježio slušanost od visokih 42,2 posto s prosječnih 33.545 slušatelja! Rezultat je odličan i na razini grada Virovitice, gdje je Radio Virovitica najslušaniji radio sa zabilježenom slušanošću od 35,71 posto uz prosječna 6893 slušatelja.

Taj visoki rezultat slušanosti programa ICV Radija Virovitice dobiva još i više na vrijednosti ako se zna da je ostvaren u uvjetima izloženosti ozbiljnoj konkurenciji koju predstavljaju radiopostaje s nacionalnom koncesijom, ali i preostale četiri lokalne radiopostaje koje program emitiraju na ovom području.

U posljednje vrijeme velik porast slušanosti ICV Radio Virovitica bilježi i na području Osječko-baranjske županije, osobito kada je riječ o širem području grada Našice i Donjeg Miholjca. 

Također, porast broja slušatelja bilježi i putem streminga, a slušatelji koji su naklonjeni ovom radiju dolaze iz svih zemalja svijeta.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content