KOLEGIJ RAVNATELJA Od nove školske godine u produženi boravak u Brlićima i Nazorima ponovno i učenici 2. razreda, a po potrebi i 3. i 4.

U gradskoj vijećnici održan je redovni kolegij ravnatelja osnovnih škola s područja grada Virovitice s osnivačem u ime kojeg je sastanku nazočio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

Teme kolegija bile su nabava udžbenika i radnih materijala za školsku godinu godini 2021./2022., organizacija produženog boravka, kao i projekti pomoćnika u nastavi i prehrane za djecu slabijeg ekonomskog statusa.

Što se tiče organizacije produženog boravka, pročelnik Bjelica je najavio da je plan nastaviti s istim od nove školske godine u osnovnim školama Ivane Brlić – Mažuranić i Vladimir Nazor.

– Prošle godine smo, s obzirom na epidemiološku situaciju, produženi boravak organizirali samo za učenike prvih razreda s obzirom na to da se nisu smjele miješati razredne skupine. U novoj školskoj godini, ako epidemiološka situacija to dozvoli, upisat će se učenici prvog i drugog razreda, a ukoliko bude mjesta i stvarnih potreba, moći će biti upisani i učenici trećeg i četvrtog razreda – rekao je Alen Bjelica.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content