Kompletira se momčad na rezovačkom Laništu: Nikola Pleša i Marin Ivić pojačali konkurenciju kod trenera Mile Grdića

Na memorijalnom turniru “Hrgović – Rudanović“, koji je protekle subote odigran u sklopu proslave Dana mjesnog odbora i blagdana svete Ane u Rezovcu, domaći županijski prvoligaš na trenu je predstavio dva nova igrača.

Odlaskom Roberta Bunjevca u Slatinu, klub je ostao je na samo jednom vrataru Marku Doppleru. U nekoliko navrata Marko je prošle sezone nastupio s nesaniranom ozlijedim što se znalo reflektirati i na rezultat. Na proljetnom gostovanju kod Mladosti u Čačincima između vratnica je stao igrač Ivan Pilinger i odlično obavio vratarski posao, međutim to je bilo samo trenutno rješenje. Za ozbiljan nastup u 1. županijskoj nogometnoj ligi potrebna su dva vratara.

Nakon duže potrage, u suradnji s NK Viroviticom, pronađeno je adekvatno rješenje. Rezovcu je pristupio mladi i korpulentni Nikola Pleša. Nikola je godinama u mlađim uzrasnim kategorijama igrao u Suhopolju, a protekle polusezone bio je vratar juniorske momčadi virovitičkog trećeligaša. Sada mu ukazala prilika da se okuša i u seniorskoj konkurenciji.

Iz Voćina, Rezovcu je pristupio mladi i perspektivni devetnaestogodišnji igrač Marin Ivić. Prošao je školu nogometa u Suhopolju i Virovitici, nakon toga je bio igrač Voćina, a prošlo ljeto jedno kratko vrijeme bio je igrač Daruvara. Sad će se pokušati izboriti za prvu jedanaestoru kod trenera Mile Grdića.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content