Nakon odličnih pojačanja iz Virovitice, na Školski vrt stigli Josip Šimon, Mario Pejić i iskusni vratar Saša Horvat

Vrlo brzo nakon dolaska trojice igrača Virovitice (Domagoj Vučemilović – Jurić, Denis Kovač i Marko Puškarić) u svlačionicu stadiona Školski vrt u Gornjem Bazju, došla su još tri nova igrača, koji su svoje pristupnice za ambiciozni županijski prvoligaš Bratstvo potpisali jučer (ponedjeljak) na terasi Caffe bara Galerija u Virovitici.

Na vratarsku poziciju dolazi iskusni Saša Horvat, koji je karijeru počeo u Suhopolju, u koje se još dva puta vraćao. Nakon Suhopolja igrao je za Lukač 05, Kupu iz Donjeg Mekušja, Orešac, Gradinu, Podravac iz Sopja, Napredak iz Rušana, a jednu službenu utakmicu je odigrao i za Turanovac.

Mario Pejić, dojučerašnji igrač Rezovca, karijeru je počeo u Virovitici, a osim za Viroviticu i Rezovac igrao je i za Suhopolje. U momčadima za koje je igrao bio je oslonac svojim suigračima.

Josip Šimon, dojučerašnji igrač županijskog drugoligaša Sokola iz Milanovca počeo je igrati u virovitičkom TVIN-u, nakon čega je naizmjence igrao za Sokol i Viroviticu, s tim da je jednu sezonu odigrao za Suhopolje. Sada će se pokušati izboriti za igračke minute u 1. ŽNL kod stratega Elvisa Vinaka, koji ga je već trenirao u jednoj od najboljih generacija Virovitice (Tadić, Škaro, braća Bartolić, braća Devčić, Lovreković, Mikulić, Horvat i drugi).

Prema riječima tajnika Bratstva iz Gornjeg Bazja Roberta Špiraneca, prijelazni rok za njegov klub još nije završen.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content