Nekoliko zvučnih imena pojačalo redove županijskog drugoligaša Mladosti iz Vukosavljevice

Većina momčadi koje će u idućoj sezoni igrati u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad pojačale su svoje redove. Tim putem je krenula i Mladost iz Vukosavljevice.

U matični klub vratio se Dorian Sesvečan koji je ovog proljeća igrao za Rezovac, a prije toga bio je igrač Mladosti iz Vukosavljevice, Pitomače, Bratstva iz Gornjeg Bazja i Suhopolja. Proteklih dana “lomio se” između Rezovca i Graničar Bušetine, da bi na kraju završio u Mladosti.

Iskusni Igor Popović u svojoj karijeri igrao je za niz klubova, Podravac iz Virja, Mladost iz Kloštra Podravskog, Croatiju iz Grabrovnice, Prugovac, Dravu iz Podravskih Sesveta, Kalinovac, Bušetinu 1947., Turanovac, Suhopolje, a posljednji angažman je imao u Dravi iz Terezinog Polja.

Tino Habijanić ima također bogatu igračku prošlost igravši za Croatiju iz Grabrovnice, Pitomaču, Bratstvo iz Gornjeg Bazja, Turanovac, Otrovanec, Bilogorac iz Velike Črešnjevice i Omladinac iz Korije.

Matej Kovač je do sada igrao za Pitomaču i Kladare, dok je Đulijano Špoljarić igrao za klubove iz Koprivničko križevačke županije, Mladost iz Kloštra Podravskog, Vinogradar iz Čepelovca, Dravu iz Novigrada Podravskog, Prugovac, te Kladare iz Virovitičko – podravske županije.

Mladi Sven Jurić počeo je u Croatiji iz Grabrovnice, zatim je bio igrač vukosavljevačke Mladosti, a posljednje tri godine igrao je virovitički No Limit

U klubu idućih dana očekuju dolazak još jednog igrača.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content