NEVJEROJATNA SNIMKA Pijan udario u benzinsku, automobil se skoro prevrnuo

Petak, 25. lipnja. Nadzorna kamera na Petrolovoj benzinskoj postaji u Koprivnici. Kraj jedne od pumpi stoji Opel. Vozač odjedanput refleksno okreće volan, iako stoji na mjestu. U njega se zabija Peugeot kabrio. Gotovo se okreće na krov. 

Imao 1,86 promila

Kako su za 24sata rekli iz PU Koprivničko-križevačke, pijani vozač zabio se u Petrolovu benzinsku u petak 25. lipnja u 19.50 sati. Peugeot kabrio vozio je muškarac (41). Izmjerili su mu 1,86 promila alkohola u krvi.

Zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja je prešao na suprotnu stranu kolnika, prilaznu cestu benzinske postaje. Prednjim dijelom auta udario je u betonski rubni kamen prešao preko travnate površine, udario u čempres te prilikom rotacije vozila stražnjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka te je prometni znak udario u poklopac motora vozila Mercedes koprivničkih registracija kojeg je prethodno zaustavila 57-godišnja vozačica. Vozač s vozilom Peugeot se i dalje nastavio rotirati te je prednjim dijelom udario u rubni kamen na kojem se nalazi agregat za točenje pogonskog goriva te stražnjim bočnim dijelom vozila udario u prednji dio Opela koprivničkih registracija koji je bio kraj agregata.

Vozač je smješten posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Iz policije su potvrdili da na sreću nije bilo ozlijeđenih, već je nastala samo materijalna šteta, piše 24sata.

 

(24sata.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content