Od 5. do 7. kolovoza na Orahovačkom jezeru održat će se Ferragosto Jam 12.5!: Dolaze Pips, Chips & Videoclips, Krankšvester, Mašinko…

- PROMO -

Na službenoj Facebook stranici festivala, objavljeno je priopćenje o ovogodišnjem Ferragosto JAM-u. Donosimo ga u cijelosti:

“Dragi prijatelji, konačno dobre vijesti. Prije svega želimo vam se zahvaliti na strpljenju i upitima vezanim uz ovogodišnje izdanje FJ. Jako smo sretni što vam možemo obznaniti da će se Ferragosto JAM održati ovog ljeta u nešto drugačijim okolnostima i limitiranom obliku uz COVID putovnice. Na ovogodišnjem izdanju družit ćemo se na Orahovačkom jezeru u terminu od 5. do 7. kolovoza 2021., a to naše veselo druženje zovemo Ferragosto JAM 12.5!

Već kupljene ulaznice za Ferragosto JAM 13 moći ćete iskoristiti za ovogodišnje izdanje festivala, a sam Ferragosto JAM 13 prebacuje se, u svom punom kapacitetu i s najavljenim programom, na 2022. godinu. Od 18 izvođača listu potvrđenih za Ferragosto JAM 12.5 za sada čine: Pips, Chips & Videoclips, Krankšvester, Jonathan, Mašinko, Ajs Nigrutin, Svemirko, Z++, Peki Pele, Zembo Latifa, She Loves Pablo, Debeli Precjednik, Dance Hard w. DJ Kneža, Kozmodisko, …

U skladu s mjerama, svi naši dragi posjetitelji će samo uz COVID putovnice moći stupiti na jezero i unutar festivalskog prostora. Ako ne posjedujete COVID putovnicu, moći ćete se testirati na ulazu brzim antigenskim testom, a rezultati testiranja će pristizati u roku od 15 minuta. Svi posjetitelji s negativnim nalazom moći će pristupiti festivalskom prostoru.

Ulaznice

Prema izmjenama u programu postoje četiri opcije za ulaznice:

  1. Limitirani kontingent ulaznica za ovogodišnje izdanje može se kupiti putem Entrio sustava po cijeni od 150,00 kn
  2. Već kupljene festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 13 možete iskoristiti za ovo izdanje.
  3. Ako ste već ranije kupili ulaznice, a zbog najavljenih izmjena ili iz bilo kojeg drugog razloga niste u mogućnosti prisustvovati ovogodišnjem limitiranom izdanju festivala, ulaznica će vam vrijediti za iduću godinu, kada će se festival održati u svom punom kapacitetu, pod uvjetom da ne bude iskorištena za ovogodišnje izdanje festivala.
  4. Ako ipak želite povrat novca na već kupljene ulaznice, možete to ostvariti putem linka https://www.entrio.hr/en/refund najkasnije do 18. srpnja 2021.

Ulaznica za Ferragosto JAM omogućuje vam besplatno kampiranje na mjestima označenim kao festivalski kamp te autobusni prijevoz s kolodvora do samog jezera i nazad. Vidimo se na Ferragosto JAM 12.5!

(facebook.com)

Povezane vijesti

Skip to content