Ovog vikenda igra se niz pripremnih utakmica i memorijalnih turnira: Suhopolje ugošćuje Bjelovar, Papuk Slatinu, a Pitomača gostuje u Bušetini

Danas se u 18 sati igra niz pripremnih nogometnih utakmica. Virovitica gostuje u Križevcima kod Radnika, orahovački Papuk je domaćin Slatini, u bušetinskom Bereku igraju Graničar Bušetina i Pitomača, dok će na stadionu Park Suhopolje ugostiti momčad Bjelovara.

Od 18:30 sati Sveti Đurađ će gostovat na VGŠK-i  gdje će ih dočekati kombinirana momčad kadeta i juniora Virovitice, nogometaši Mladosti iz Čačinaca gostuju kod hrvatskog trećeligaša Oriolika iz Oriovca, a u isto vrijeme na Školskom vrtu u Gornjem Bazju igrat će domaće Bratstvo i Drava iz Terezinog Polja. U Ćeralijama se igra 10. memorijalni turnirZuza – Angel“. Na turniru sudjeluju Voćin, Dinamo iz Četekovca, Dinamo iz Josipova i Ćeralije. Turnir počinje u 14 sati. 

Danas i sutra u Donjoj Motičini se igra turnir ”Motičina 2021.” U prvoj poluzavršnoj utakmici, danas od 16 sati, igrat će Crnac i Nogometni klub Zoljan, a u drugoj, od 18 sati, posebni gosti Maksimir iz Zagreba i domaćin Motičina. Dan poslije, utakmica za treće mjesto počet će u 16 sati, a finale u 18 sati.

Sutra od 15 sati započinje Memorijalni turnirZlatko Karafa” u Novoj Šarovki, a nastupit će Podravac iz Sopja, Dinamo iz Josipova, Grabić i Standard.

Također sutra, od 18 sati, igraju se dogovorene pripremne utakmice. Rezovac je na svom Laništu domaćin Podgorju, dok će u Milanovcu domaći Sokol ugostiti Gradinu.  

U Brezovci se igra Memorijalni turnirJosip, Ante i Zvonimir Viljevac“. Na turniru sudjeluju veterani Gradine, Vaška, Brana iz Bačevca i Stara Brezovica. Turnir počinje u 16 sati.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content