Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Đuro Bukvić posjetio Podgorje i obišao radove na igralištu novog županijskog prvoligaša

Nogometni klub Podgorje od jeseni će se natjecati u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Na klupskim prostorijama i samom terenu već mjesec dana traju radovi, a sve to kako bi se zadovoljili uvjeti natjecanja u višem rangu. 

U pratnji tajnika Krunoslava Moslavca, predsjednik Županijskog nogometnog saveza Đuro Bukvić obišao je radove. Predsjednik kluba Josip Đureš pokazao im je radove u svlačionicama, na koridoru za ulazak službenih osoba na teren, kućicu za snimanje utakmica te zatravljene dijelove terena.

– Mjesni odbor Podgorje i grad Virovitica stali su iza kluba u ispunjavanju uvjeta. Riješen nam je građevinski materijal i trava, a mi smo dogovorili izvođače radova. U pomoć su nam priskočili brojni obrtnici koji nam pomažu donacijama i radom– objasnio je predsjednik kluba Đureš.

Planirano je da radovi budu gotovi početkom kolovoza kako bi Podgorje već u prvom kolu 1. ŽNL moglo igrati na svom terenu.

IMG 9590 Custom

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content