SOPJANSKI PODRAVAC ZAPOČEO S PRIPREMAMA Tolo: Cilj nam je biti među prvih pet momčadi, ali nije isključen niti napad na prvo mjesto

Na nogometnom igralištu Luka, jučer (nedjelja) su se poslije međusezonske stanke okupili igrači županijskog prvoligaša Podravaca iz Sopja te održali prvi trening.  

– Nakon kratke stanke ponovno smo se okupili i danas započeli pripremno razdoblje za novu sezonu. Ova natjecateljska godina mogla bi biti još napetija i zanimljivija nego prošla s obzirom na transfere koji se iz dana u dan dogovaraju u svim nogometnim klubovima diljem županije. Naš klub su napustili Mihael Tomašević, koji će svoj nogometni put nastaviti u obližnjem Grabiću, te Josip Štefanović i Zlatko Karafa koji su otišli u josipovački Dinamo. Također, u momčadi će nam zasigurno faliti i požrtvovni Tomislav Androš koji će biti odsutan cijelu polusezonu, a možda i duže, jer je zbog posla morao otići na vojnu misiju u Poljsku. Isto tako, u ekipi imamo i nekoliko studenata na koje nećemo moći računati svaki vikend, pa je upravo iz tih razloga Uprava kluba odlučila proširiti igrački kadar. Danas nas je na prozivci bilo 13 igrača, ali imamo ih oko 20. Neki od njih su odsutni zbog posla, neki su na godišnjem, ali u narednom periodu svi će se pridružiti ekipi. Momčad je ostala relativno ista uz dva pojačanja, Mihaela Šoštara i Denija Kucljaka, a u fazi smo pregovora s još jednim kapitalcem koji bi očvrsnuo našu ekipu u defenzivnim zadaćama – rekli su iz Uprave Podravca.

viber slika 2021 07 18 18 10 21 767 Custom

Dobrodošlicu novim igračima i sreću onima koji su napustili klub došao je zaželjeti načelnik Općine Sopje Berislav Androš.

 – Zaželio bih dobrodošlicu igračima koji su pristigli u klub, a onima koji su ga napustili želim puno sreće i uspjeha u njihovim novim sredinama. Nadam se i vjerujem da će igrači Podravca u novu sezonu uči potpuno spremni, a onda se s pravom možemo nadati odličnim rezultatima- rekao je načelnik Androš.

Trener Mario Tolo najavio je kvalitetne priprema s puno rada u svim segmentima.

viber slika 2021 07 18 18 10 21 897 1 Custom

– Neki igrači su nas napustili, neki su došli i opet imamo dvadesetak dobrih igrača s kojima ćemo pokušati ponoviti igru prošlog, proljetnog dijela sezone. Taj dio prvenstva smo odigrali vrlo kvalitetno, a tako planiramo početi i novu sezonu. Ispred nas je, osim treninga, šest pripremnih utakmica, pa ćemo vidjeti kako stojimo te što trebamo popraviti. Cilj nam je u nogometnoj sezoni 2021./2022. biti među prvih pet ekipa što je realno razmišljanje, a nije isključen i napad na prvu poziciju- izjavio je Tolo.

U Podravac, uz već navedene, došao je i golman Alen Granjaš kao rezerva odličnom Kristijanu Dumenčiću.

(www.icv.hr, adf, foto: A. Rastija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content