U Grabrovnici odigrana tradicionalna memorijalna utakmica u sjećanje na Tomu Kovačevića i Tomislava Magdića

U sjećanje na Tomu Kovačevića i Tomislava Magdića, u Grabrovnici je u nedjelju, 4. srpnja u organizaciji NK “Croatia” iz Grabrovnice i pod pokroviteljstvom Općine Pitomača, održana tradicionalna memorijalna utakmica u kojoj su sudjelovali seniori županijskog drugoligaša Croatije i veterani istoimenog kluba.

Prije početka same utakmice članovi obitelji, sudionici i prijatelji prerano preminulih Grabrovčana, okupili su se na mjesnom groblju te im odali počast polaganjem vijenaca.
Prije utakmice dodijeljena je posebna plaketa bivšem predsjedniku i još uvijek aktivnom članu kluba te klupskom donatoru i sponzoru Ivanu Kostelcu za dugogodišnji požrtvovni rad i uspjeh.

20210704_180641

U fer i korektnoj utakmici pobjeda je otišla na stranu seniora, rezultat je bio 7:2. Pogotke za seniorsku momčad postigli su: Kristijan Lončarić dva te Dino Slobodnjak, Emanuel Živko, Martin Ivesa, Marko Balažić i Silvio Balić po jedan, dok su za veterane postigli Marijo Peterfi i Matija Domitrović.

Nakon utakmice uslijedio je prigodan domjenak na kojemu su se okupljeni, uz čašicu razgovora, prisjetili legendarnih Tome i Barnija.

(www.icv.hr, ib, mš, foto: I. Barčan)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content