U nedjelju u Crncu 3. Memorijal za poginule branitelje i dugogodišnjeg sportskog radnika

Sutra, 25. srpnja Nogometni klub ”Crnac” i Udruga branitelja općine organiziraju tradicionalni Memorijalni turnir za hrvatske branitelje Tomislava Sudarića i Tomu Holeša te dugogodišnjeg sportskog djelatnika Slavka Kovačevića. Na turniru će sudjelovati NK Viljevo, NK Podravac iz Podravske Moslavine te domaćin NK Crnac, početak je u 18 sati.

Tomislav Sudarić poginuo je kao pripadnik 3. Gardijske brigade ”Kune” u Nemetinu 1991. na osječkom ratištu dok je Tomo Holeš stradao na orahovačkom ratištu 1992. Slavko Kovačević, pričaju zaljubljenici u nogomet s područja općine, bio je čovjek koji je obožavao nogomet i svoj klub, davao je za njega sve, marljivo i naporno radio i najveća sreća mu je bila pobjeda voljenog kluba te vidjeti puno djece na igralištu.

– Na ovaj način želimo odati dužno poštovanje i zahvalnosti našim poginulim braniteljima te našem dugogodišnjem sportskom radniku. Hvala ekipama koje su se odazvale našem pozivu i moram naglasiti kako je ovaj turnir memorijal i svi ćemo zajedno težiti da bude odigran u isključivo prijateljskom tonu, a ujedno će svim ekipama dobro doći kao prilika za uigravanje momčadi pred sezone koje nas čekaju. Pozivamo sve ljubitelje nogometa da nam se pridruže i podrže ovaj turnir koji klubu jako puno znači – rekao je predsjednik NK Crnac Dragan Pavoković.  

(www.icv.hr.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content