U Pitomaču se vratio Ivan Begović, a svoj potpis dao je i Dino Milinović: Visoko postavljena letvica i slatke brige za Presečana

Nakon dolaska Marka Matančića iz susjedne Mladosti iz Kloštra Podravskog, još dva iskusna i svima dobro poznata igrača pojačala su redove momčadi Pitomače.

Nakon jednogodišnjeg izbivanja u Ferdinandovcu, inače ovosezonskom viceprvaku 4. lige BJ-KC-VT, u klub se vratio iskusni veznjak Ivan Begović. Ivan je igrao u prvoligašima Varteksu, Hrvatskom Dragovoljcu, zatim drugoligašu Suhopolju i trećeligašu Bjelovaru. Po četiri godine bio je kreator igre Croatije iz Grabrovnice i Pitomače. Svojim igračkim umijećem sigurno će dodatno oplemeniti igru Pitomače.

Dino Milinović je već godinama jedan od “najpoželjnijih” igrača, kojeg su htjeli dovesti najjači klubovi s područja Virovitičko–podravske županije, ali i šire. Nogometnu abecedu je učio u Virovitici, Suhopolju i Hypo limaču u Osijeku. U seniorskoj konkurenciji igrao je u Virovitici, Zrinskom iz Jurjevca, Gradini te u tri navrata u Bratstvu iz Gornjeg Bazja. Prošle sezone bio je glavna igračka poluga momčadi sa Školskog vrta. Nakon pregovora, sinoć (petak) je potpisao pristupnicu za Pitomaču gdje će se u jakoj konkurenciji ovog četvrtoligaša probati izboriti za status standardnog prvotimaca.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content