SLATINA “PROTUTNJALA” KROZ SOPJE Bubaš, Kupres i Rupčić postigli po dva pogotka u uvjerljivoj pobjedi četvrtoligaša

Jučer su (srijeda) pripremnu utakmicu na stadionu Luka u Sopju odigrali domaći županijski prvoligaš Podravac i četvrtoligaš Slatina. Gosti su bili uvjerljivi pobijedivši rezultatom 9:1.

Već u prvom dijelu Slatina je postigla pet zgoditaka i na odmor se otišlo s rezultatom 5:0. U nastavku je gostujući trener Damir Pemper napravio nekoliko izmjena pa su igrači, koji su ovom prilikom igrali u plavim dresovima, malo usporili ritam. Obje momčadi nisu bile kompletne, ali se pokazalo da ekipa iz višeg ranga natjecanja ima veći i kvalitetniji fond igrača.

m_IMG_1501– Nismo bili kompletni što se osjetilo na rezultatu. Zaslužena pobjeda gostiju. Povratkom naših igrača s godišnjih odmora očekujem bolju igru moje momčadi– pomalo rezigniran bio je domaći trener Mario Tolo koji je, zbog ozlijede Nikole Menegatija, u drugom dijelu morao ući u igru.

Na drugoj strani bilo je puno vedrije raspoloženje.

– Konačno smo bili efikasni, nadam se da ćemo tako nastaviti dalje. Doveli smo kvalitetne igrače čime bi se trebala podići razina naše igre– zadovoljan je bio trener Slatine Pemper.

Po dva zgoditak za Slatinu su postigli Matija Bubaš, Matej Kupres i Florijan Rupčić, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Filip Pejakić, Denis Hodak i Mateo Jerešić. Jedini pogodak za Podravac postigao je Antonio Babec iz kaznenog udarca.

Pred nogometašima Slatine ovog je vikenda pripremna utakmica s orahovačkim Papukom, a momčad iz Sopja sudjeluje na Memorijalnom turniru “Zlatko Karafa” u Novoj Šarovki.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content