Udruga navijača GNK Dinamo Orahovica održala godišnju skupštinu: Orahovački Dinamovci veliki promotori grada i istinskog navijanja

Udruga navijača GNK Dinamo Orahovica održala je redovnu, godišnju skupštinu u nazočnosti orahovačkog gradonačelnika Saše Ristera te velikog broja svojih članova. Izvješće o radu podnio je predsjednik Udruge i povjerenik Dinama za Orahovicu Damir Najmenik između istaknuvši kako je pandemija koronavirusa prije svega znatno utjecala na odlaske na utakmice, ali i ostatak rada Udruge.

– Prije svega moram reći kako smo 2020. godinu završili sa 165 članova, tu naravno mislim na članove Dinama kao kluba s našeg područja, što nam je nakon 2008., kada smo imali rekordna 183 člana, druga najuspješnija godina. Zbog pandemije koja je zahvatila cijeli svijet, u 2020. godini bili smo samo na 3 utakmice – u Osijeku protiv Osijeka te u Zagrebu protiv Istre i Feyenoorda, a naravno nismo zaboravili naše legende koje su preminule pa smo poslali brzojave sućuti obiteljima Slavena Zambate, Krasnodara Rore te potom i obitelji velikog prijatelja Dinama i naše udruge, Krunoslava Kiće Slabinca. Krajem 2020. godine s radom je krenula i Dinamova Zaklada „Nema predaje“ koja se bavi humanitarnim radom te promovira jednakost i jednake mogućnosti za sve. U Zakladi sam eto dobio veliku čast kao predsjednik udruge i povjerenik predstavljati sve Dinamove članove kao član Izvršnog odbora – rekao je Najmenik.

Da je udruga dobro i financijski poslovala te ponešto sredstava i uštedjela za naredno razdoblje, pokazao je svojim izvješćem rizničar Ivan Grgurić te je potom isto potvrđeno i do Nadzornog odbora. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena kao i planovi, a predsjednik Najmenik istaknuo je samo kroz plan za ovu godinu jednu nadu.

– Nadamo se kako će naredno razdoblje biti bolje, posebno da će se smiriti situacija s korona virusom pa da ponovno srcem zajedno bodrimo naš Dinamo i promoviramo svoj grad – rekao je Najmenik.

Na kraju se nazočnima se obratio gradonačelnik Saša Rister pohvalivši rad ove navijače udruge.

– Vi ste kroz dugi niz godina svoga rada pokazali kako se dosita srcem navija i pravi ste primjer svim navijačima kako treba izgledati navijanje na stadionu i ponašati se kao navijač bilo gdje da dođeš. Posebno sam sretan što je na vašim transparentima najvećim slovima napisano ”Orahovica” jer time na najbolji mogući način promovirate svoj grad i na tome vam od srca hvala. Naravno da ćemo, Grad pa tako i ja osobno kao gradonačelnik i čovjek uvijek biti uz vs i pomagati vam u svakom pogledu. Ovih dana je i otvoren natječaj za financiranje udruga i pozivam vas da napišete projekte, javite se kako bi vam lakše pomogli. Daj Bože da ova nesretna korona prođe pa da ponovno budete na stadionima i bodrite Dinamo, a to je ono što najviše volite – zaključio je Rister.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content