VILJEVO POBJEDNIK MEMORIJALA U CRNCU Tilen Marić najbolji strijelac, Luki Kneževiću nagrada za najboljeg vratara turnira

Nogometni klub Crnac i Udruga branitelja općine organizirali su 3. tradicionalni Memorijalni turnir za hrvatske branitelje Tomislava Sudarića i Tomu Holeša, te dugogodišnjeg sportskog djelatnika Slavka Kovačevića.

Tomislav Sudarić poginuo je kao pripadnik 3. Gardijske brigade ”Kune” u Nemetinu 1991. na osječkom ratištu, Tomo Holeš stradao je na orahovačkom ratištu 1992., a Slavko Kovačević bio je dugogodišnji i nezaboravni sportski radnik u ovom sportskom kolektivu općine Crnac.

Memorijal Crnac 1 scaled

Na turniru su sudjelovale tri momčadi i to NK Viljevo, NK Podravac iz Podravske Moslavine te domaćin NK Crnac, a sustav je bio jednostavan, igralo se ”svatko sa svakim”. Na kraju je svaka ekipa ostvarila po jednu pobjedu, Podravac je svladao Crnac s 4:2, Crnac Viljevo s 2:0, te Viljevo Podravca s konačnih 5:2. Tako je momčad Viljeva zbog najbolje gol-razlike osvojilo treći memorijal u Crncu dok je drugo mjesto pripalo Podravcu, a treće domaćinu.

Najboji strijelac Tilen Maric scaled

– Hvala svim klubovima i posjetiteljima koji su došli da se zajedno prisjetimo naših poginulih heroja i našeg nezaboravnog sportskog radnika. Hvala Općini i načelniku Mati Damjanu koji nas konstantno podržavaju i pomogli su naravno i ovom turniru. Siguran sam kako će ovaj turnir još dugo pronalaziti svoje mjesto u kalendaru događanja naše općine. Hvala i sucima Zoranu Stojnoviću, Mariju Nađu i Darku Krmpotiću koji su odsudili sve utakmice i svim sudionicima na fer i korektnim partijama– rekao je predsjednik NK Crnac Dragan Pavoković koji je otvorio turnir, te uz predsjednika Udruge branitelja općine Crnac Sinišu Horvata uručio pokale najuspješnijima. Organizator je na kraju podijelio pojedinačne nagrade pa je tako najbolji strijelac Tilen Marić iz NK Crnac s tri postignuta pogotka, a najbolji vratar Luka Knežević iz NK Viljevo.    

Memorijal Crnac 2 scaled

(www.icv.hr, vg)    

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content