Voćin se vraća na Livadak s ozbiljnim ambicijama: Ivica Ević novi trener, iz Sloge došao Davor Jozić

Godinu i pol nogometaši Voćina nisu igrali na svom “stadionu” Livadak. Zbog obnova travnjaka i klupskih prostorija cijelu proteklu sezonu domaće utakmice u svim uzrasnim kategorijama igrali su u Ćeralijama. To nije bilo prepreka da postižu solidne rezultate.

Od početka iduće sezone Voćin se vraća na svoju, kako kažu, “neosvojivu tvrđavu”. Na temelju prošlosezonskih rezultata, kada je seniorska momčad bila u vrhu 1. županijske nogometne lige porasle su klupske ambicije. Razmišlja se o naslovu prvaka i plasmanu u 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

U upravi su svjesni da svoje redove pojačavaju i drugi klubovi, stoga su i u Voćinu krenuli tim putem. Prvi korak je bio dovođenje Ivice Evića za trenera seniorske momčadi. Iskusni strateg iza kojega je odlična igračka i trenerska karijera posljednji seniorski angažman imao je u aktualnom prvaku 1. ŽNL, Slogi iz Zdenaca. Prije toga je vodio niz klubova na širem slatinskom području: Voćin, SlatinuCrnac, Munju iz Velikog Rastovca, Dinamo iz Josipova, ali se uvijek vraćao u Voćin, gdje vodi školu nogometa, a radi i u stožeru selektivnog programa za mlađe uzraste Županijskog nogometnog saveza.

Uz trenera Evića stiglo je i prvo igračko pojačanje. Iz zdenačke Sloge vratio se Davor Jozić, igrač koji je ponikao u Voćinu, a zatim je, osim za matični klub, igrao u Slatini, Suhopolju, Mikleušu, Daruvaru i Slogi iz Zdenaca.

Obojica će svojim iskustvom sigurno pomoći Voćinu u borbi za visok plasman. U idućih nekoliko dana Voćinu bi trebalo pristupiti još nekoliko igrača, koji će biti zalog visokih klupskih ambicija.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content