VPŽ uručena zahvalnica za iznimna postignuća i suradnju u nastavnoj, znanstvenoj i stručnoj djelatnosti u povodu 50 godina Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek

Na sjednici fakultetskog vijeća Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, a u povodu 50. obljetnice rada i postojanja ovog cijenjenog fakulteta, Virovitičko-podravskoj županiji je dodijeljena zahvalnica u znak priznanja za iznimna postignuća i suradnju u nastavnoj, znanstvenoj i stručnoj djelatnosti Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek. Županu Igoru Androviću priznanje je uručio dekan Jurislav Babić.

Prehrambeno-tehnološki fakultet partner je Virovitičko-podravske županije u projektu Tehnološko-inovacijski centar u Virovitici. Nakon Panonskog drvnog centra kompetencija i Centra za razvoj i istraživanje u mljekarstvu, Tehnološko inovacijski centar je treća znanstveno-istraživačka institucija na području Virovitičko-podravske županije i predstavlja jedan je najznačajnijih županijskih projekata koji je u stopostotnom iznosu financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je iznosila 17.571.604,21 kuna. (vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content