Zaradite do 6.000 kuna: Državni zavod za statistiku produžio je rok za prijave za popisivače i kontrolore koji će sudjelovati u prvom digitalnom Popisu stanovništva

Državni zavod za statistiku produžio je rok za prijave za popisivače i kontrolore koji će sudjelovati u prvom digitalnom Popisu stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.

– Pozivamo sve zainteresirane kandidate za popisivače da na stranici Popisa popune prijavu za popisivače do 18. srpnja 2021., odgovore na postavljena pitanja i sudjeluju u provom digitalnom Popisu stanovništva.

Uvjeti za prijavu su: državljanstvo Republike Hrvatske s prebivalištem ili reguliranim boravištem u Republici Hrvatskoj, navršenih 18 godina u trenutku popunjavanja prijave, završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računalu te valjana adresa elektroničke pošte. Terenski Popis u kojem će sudjelovati popisivači provodit će se od 27. rujna do 17. listopada ove godine”.

U prosjeku, popisivač će moći zaraditi oko 5000 do 6000 kuna, ovisno o broju zaduženih popisnih jedinica i broju samostalno popisanih kućanstava u prvoj fazi Popisa. Preporuka Stožera civilne zaštite i epidemiologa za sve popisivače je da se cijepe, što će uz pridržavanje epidemioloških mjera cijeli proces učiniti sigurnijim. Više o svemu možete doznati OVDJE.

(popis2021.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content