Zbor nogometnih sudaca Županijskog nogometnog saveza raspisao tečaj za nogometne suce

Zbor nogometnih sudaca Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije poziva sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave na tečaj za zvanje nogometni sudac ‐ pripravnik. Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja nije mlađa od 16 niti starija od 35 godina. 

Ispit ne mogu polagati osobe koje su pravomoćnom sudskom presudom osuđene za kazneno djelo, kao i osobe protiv kojih se vodi kazneni postupak. Također, ispitima ne mogu pristupiti osobe koje su diskvalificirane odlukom mjerodavnog odbora sportskog saveza, osoba s tjelesnim nedostacima ili zdravstvenim nalazima koji bi mogli onemogućiti normalno obavljanje dužnosti nogometnog suca.

Potvrde i ocjene o zadovoljavanju traženih uvjeta kandidati su, uz ostale dokumente, dužni  dostaviti prije polaganja ispita. Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostaviti fotokopiju domovnice, kratki životopis s osvrtom na sportski rad, dokaz o igračkom stažu (za one koji koriste beneficirani radni staž), potvrdu o nekažnjavanju koju daje ovlašteno tijelo, te liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti.

Svi zainteresirani kandidati i kandidatkinje mogu se prijaviti na e-mail Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije [email protected] do 23. kolovoza sa osobnim podacima, imenom i prezimenom, datumom i mjestom rođenja, adresom stanovanja, telefonskim brojem te e-mailom.

Točan termin početka održavanja tečaja za nogometne suce biti će objavljen na web  stranici Županijskog nogmetnog saveza Virovitičko-podravske županije, te putem e‐maila na adrese prijavljenih kandidata.

Valja napomenuti kako sudac – igrač može suditi sve rangove natjecanja, osim ranga u kojem trenutno igra.

(www.icv.hr, ŽNS VPŽ, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content