Održana skupština Udruge umirovljenika mjesnog odbora Sveti Đurađ

U obnovljenom društvenom domu u virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ jučer (subota) je održana redovna izvještajna skupština Udruge umirovljenika mjesnog odbora Sveti Đurađ. Pozdravivši sve nazočne članove i goste, skupštinu je otvorio predsjednik Darko Brljević. U prošloj godini održana je redovna izvještajna skupština te su članovi udruge obišli bolesne i nemoćne članove, kojima su uz pomoć Mjesnog odbora, odnijeli prigodne blagdanske pakete. Ostale planirane aktivnosti nisu se održavale zbog pandemije koronavirusa i energetske obnove društvenog doma.

-Realizacija plana rada za ovu godinu ovisit će o epidemiološkim prilikama. Nadamo se da ćemo moći, uz izlete, organizirati i nekoliko druženja u našem domu – iznoseći plan rada za ovu godinu naglasio je predsjednik Brljević.

IMG 0305 Custom

Za novu članicu Nadzornog odbora izabrana je Snježana Pintar. Skupštinu su pozdravili gosti predstavnici udruga umirovljenika iz Podgorja, Golog Brda, Čačinaca, Voćina i Čemernice. Na kraju je u ime ostalih druga iz Svetog Đurađa te virovitičkog gradonačelnika Ivice Kirina sve pozdravio predsjednik Mjesnog odbora Sveti Đurađ i predsjednik NK “Sveti Đurađ” Ivan Ćavarušić zaželjevši im puno zdravlja i uspjeha u radu. Nakon skupštine zapaljeni su lampioni ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata. (www.icv.hr, mš)

IMG 0297 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content