9. tradicionalni Memorijalni turnir u odbojci na pijesku ”Krunoslav Bošnjak” ove subote na Orahovačkom jezeru

Uz sjajnu organizaciju najvećeg ljetnog glazbenog festivala u kontinentalnoj Hrvatskoj, Ferragosto Jama, organizator ”Dosatava zvuka” svake se godine u sklopu festivala prisjeti jednog od svojih osnivača i pokretača Ferragosto Jama Krunoslava Bošnjaka. Prisjećanje se obilježava organizacijom memorijalnog turnira u odbojci na pijesku koji je izrastao u najkvalitetniji ljetni odbojkaški turnir u Slavoniji.

Ove godine bit će odigran 9. Memorijalni turnirKrunoslav Bošnjak” i to ove subote, 7. kolovoza s početkom u 14 sati na odbojkaškom igralištu na Orahovačkom jezeru, pod pokroviteljstvom Zajednice športskih udruga grada Orahovice.

– Igra se na dva dobivena seta do 15 poena, a eventualni treći igra se do 11 osvojenih poena. Četiri igrača natječu se u polju, petog je moguće prijaviti kao zamjenu, a u slučaju 15 ili više ekipa igra se kup sustav na ispadanje dok se u protivnom igra ligaški sustav. Nije dozvoljeno igranje prstima iznad glave prilikom prijema servisa ili napada, dodir bloka se uvijek broji kao prvi kontakt, a za napad je dozvoljen samo čvrst udarac. Kotizacija po ekipi iznosi 50 kuna, osigurali smo i novčane nagrade, pokale, medalje, ali i nagrade organizatora- poručili su organizatori turnira.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content