PORAZ MLADOSTI U ORIOVCU, BEZ POBJEDNIKA U SUHOPOLJU I ORAHOVICI Rezovac danas dočekuje Podgorje, Maksimir i Zoljan u finalu pripremnog turnira u Motičini

Jučer je na prostoru Virovitičko-podravske županije odigran niz pripremnik utakmica i nogometnih turnira. Nogometaši Suhopolja na svom su stadionu Park dočekali kombiniranu momčad trećeligaša Bjelovara, budući da je prva momčad na domaćem terenu u isto vrijeme igrala pripremni susret sa sisačkom Segestom. U izuzetno efikasnom susretu sa šest zgoditaka, rezultat je završio prijateljskih 3:3.

Pobjednika nismo dobili niti na susretu između kadetko/juniorskog sastava Virovitice i Svetog Đurađa. Iako je domaća momčad povela 1:0, do kraja utakmice gosti su uspjeli neutralizirati prednost i ostati neporaženi u prvom pripremnom susretu. Istim rezultatom završila je pripremna utakmica između Slatine i orahovačkog Papuka. U oba sastava izostalo je nekoliko udarnih igrača, tako da je i jedna i druga momčad izrazila zadovoljstvo postignutim rezultatom.

Mladost iz Čačinaca gostovala je u Oriovcu gdje je upisala poraz od trećeligaša Oriolika. Domaći sastav zabilježio je sigurnu pobjedu rezultatom 4:0.

Jučer su odigrane polufinalne utakmice na pripremnom turniru u Donjoj Motičini, ”Motičina 2021.”. U prvom polufinalnom dvoboju momčad Zoljana slavila je protiv Crnca s 4:3, dok su gosti iz Maksimira svladali domaćina turnira s 2:0. Tako će se danas od 16:30 sati u utakmici za treće mjesto sastati Crnac i Motičina, dok će finale od 17:30 sati igrati Maksimir i Zoljan

Danas od 15 sati započinje Memorijalni turnirZlatko Karafa” u Novoj Šarovki, a na turniru će nastupiti Podravac iz Sopja, Dinamo iz Josipova, Grabić i Standard. Od 16 sati igra se memorijalni turnir u Brezovici, gdje sudjeluju veterani Gradine, Vaška, Brana iz Bačevca i Stara Brezovica.

Od 18 sati igra još nekoliko pripremnih susreta. Rezovac će na svom terenu dočekati novog županijskog prvoligaša, Podgorje, dok će milanovački Sokol na svom terenu ugostiti Gradinu.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content